Despre noi

Park and Fly Cluj-Napoca

Servicii de parcare privată lângă Aeroportul Internațional din Cluj-Napoca!

Park and Fly Cluj-Napoca, oferă servicii de parcare privată lângă aeroportul Cluj-Napoca. Parcarea se face pe termen lung sau scurt în imediata apropiere a Aeroportului Internațional Cluj. Oferim condiții foarte avantajoase din punct de vedere al tarifelor de parcare practicate și al siguranței autoturismelor.

Ne asumăm responsabilitatea cu privire la siguranța autoturismelor clienților și transferul rapid la/de la aeroport. Transferul la/de la aeroport al pasagerilor și al bagajelor se face GRATUIT indiferent de ora decolării/aterizării.

Serviciul de transfer este oferit imediat după sosirea la parcare, respectiv imediat după sosirea la aeroport. La sosirea la parcare se încheie un contract cu fiecare client iar plata se face la sosirea din călătorie.

Transportul la aeroport este efectuat cu autoturisme de 8+1 locuri, dotate cu aer condiționat și spatiu special destinat bagajelor. Transferul de la / până la aeroport durează 2-3 minute. Clienții sunt transferați în incinta aeroportului, în fața terminalelor de plecări iar la întoarcerea din călătorie sunt preluați din fața terminalelor de sosiri. De asemenea, în mod gratuit, există posibilitatea de cântărire a bagajelor la parcare.

Programul Park and Fly Cluj-Napoca este NON-STOP, parcarea este monitorizată prin sistem de supraveghere video și pază umană, existând de asemenea și sistem de iluminat nocturn. Tarifele de parcare sunt calculate în funcție de durata de staționare și le puteți vedea la rubrica de tarife Accesul în parcare se face din strada principală (lângă peco OMV din Sânnicoară).

Parcarea noastră are o capacitate totală de 130 de locuri. Vă stam la dispoziție cu orice alte informații suplimentare.

O calatorie plăcută cu avionul începe cu Park and Fly Cluj-Napoca! Vă așteptăm cu drag!